Magyar Mobilház

ÁRAK – Tájékoztató jelleggel

Nagyon fontos hangsúlyoznunk, hogy az általunk gyártott építmények – legyen szó akár mobilházról, modulházról, tiny houseról, vagy bármilyen könnyűszerkezetes építményről -, pontos árát csak a végleges megtervezés, és a ház pontos részleteinek ismeretében tudunk adni.

Az alábbiakban feltüntetett árak minimum árak, melyek az általunk meghatározott, jó minőségű termékek felhasználásával, illetve beépítésével, a vállalt garanciális feltételek megtartásával kalkulált négyzetméter árak.

A megrendelés során lehetőség van az általunk javasolttól eltérő bútorok, szaniterek, kiegészítők beépítésére, valamint egyedi igények szerinti módosításokra a ház külső megjelenéstől kezdve a szerkezeti felépítéséig, de mindez nem történhet az általunk meghatározott minimális minőség rovására.

Ezért a minimálisan meghatározott négyzetméter ár nem csökkenthető rossz minőségű és olcsó anyagok beépítésével!

Mobilházaink árai

tartalmazzák a nyílászárókat, a fűtés rendszert, a vízrendszert, a villamos hálózat kiépítését, a fürdő és a wc használatra kész állapotát, a padozat burkolását, a külső-belső falak, és a mennyezet festését. Természetesen ezek mind-mind megrendelőink választásai alapján készülnek.

3 évszakos lakóépület nettó 300.000.- Ft. /m2 –től

4 évszakos lakóépület nettó 360.000.- Ft. /m2 –től

Kérés merült fel Önben?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Név
  E-mail cím
  Üzenet
  Az adatkezelési tájékoztatást elolvastam, az abban foglaltakat tudomásul vettem.

  Azonos alapterületű házból sem építettünk két egyformát, ezeket mindig megrendelőink igényei alapján készítjük el.

  social