Magyar Mobilház

  Az adatkezelési tájékoztatást elolvastam, az abban foglaltakat tudomásul vettem.

  Könnyűszerkezetes házak acél vázon

  Könnyűszerkezetes házainkat hagyományos faházépítési technológiával készítjük, melyet legtöbbször a mobilizálhatóság érdekében csarnokunkban acél alvázra építünk.

  A csarnokban történő építkezés 8-12 hétre rövidíti le a gyártási időt, és ezen rövid építkezési idő miatt áruk jóval kedvezőbb, mint a helyszíni építkezés révén készült könnyűszerkezetes házaké.

  Ugyanúgy, mint bármely építési technológiával készült mobilház gyártásánál, itt is figyelembe kell venni a közúti fuvarozásban lévő szállíthatósági kritériumokat.

  36 m2 alapterületű könnyűszerkezetes modulház terasszal

  Hívjon bátran és kérje ajánlatunkat MOST!

  Hívjon bátran és kérje ajánlatunkat MOST!

  könnyűszerkezetes ház acél alvázra építve

  Moduláris és szállítható könnyűszerkezetes házak

  Könnyűszerkezetes mobilházainkat úgy tervezzük meg, hogy a blokkokban történő szállítás és a helyszíni összeszerelés minél egyszerűbb, és a lehető legbiztonságosabb legyen, mindemellett igyekszünk megtartani házaink maximális minőségét és komfortját.

  Lehetőség van helyszíni építkezésre is, amennyiben az építkezésre szánt telek a megközelíthetősége miatt mobilház telepítésére alkalmatlan, vagy a ház szerkezeti felépítése a blokkokban történő szállítást kizárja. Ilyen esetekben nem kell alkalmazkodni a közúti fuvarozásban meghatározott méretek kritériumaihoz, a blokkokban történő tervezéshez, és a magasság korláthoz, ellenben az építkezési folyamat hosszabb, s emiatt költségesebbé válik.

  "Okos" és környezetbarát könnyűszerkezetes ház? Igen!

  Könnyűszerkezetes házaink lehetnek akár rusztikus, akár letisztult formákkal megtervezett modern megjelenésű lakóházak is, közös jellemzőjük a kiváló hőszigetelő képesség és a magas minőségű kivitel.

  Az általunk gyártott faszerkezetes házak rendelkezhetnek minden olyan korszerű tulajdonsággal vagy megjelenéssel, mint amit a téglaépületektől várunk.

  Az otthonosságuk mellett ötvözhetik a modern technológiai megoldásokat, mint például teljes okos-otthon funkciók kiépítését, napelemes technológia használatát, napkollektoros fűtési rendszereket, vagy akár sziget üzemmódban való elektromos hálózat működtetését.

  36 m2 alapterületű könnyűszerkezetes ház belső, konyha

  Felkeltettük az érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

  Azonos alapterületű házból sem építettünk két egyformát, ezeket mindig megrendelőink igényei alapján készítjük el.

  social