Magyar Mobilház

  Az adatkezelési tájékoztatást elolvastam, az abban foglaltakat tudomásul vettem.

  Könnyűszerkezetes ház vagy konténerház építés?

  Legyen szó mobil-, modul vagy konténerházról, könnyűszerkezetes házainkat minden esetben megrendelőinkkel közösen, minőségi anyagból készítjük. Az elmúlt 19 évben olyan tapasztalatokra tettünk szert, melyek lehetővé teszik, hogy az új technológiák által kínált korszerű alapanyagokat környezetbarát módon használjuk fel. Konténerházaink éppen ezért nem csupán azok számára jelenthetnek ideális megoldást, akik alacsonyabb áron kívánnak modern otthont építtetni családjuk számára, de azok számára is, akik kihasználnák a fenntartható, innovatív építkezés rendkívüli előnyeit. Egyedi modulházaink kialakításuktól függően éppen ezért egyszerűbb változatokban horgászházként vagy nyaralóként, komplexebb kialakítás esetén azonban akár többgenerációs családi házként is megállják a helyüket.

  Hívjon bátran és kérje ajánlatunkat MOST!

  Hívjon bátran és kérje ajánlatunkat MOST!

  Moduláris könnyűszerkezetes házak

  Moduláris kialakítású konténerházaink olyan, saját gyártósorainkon elkészített épületek, amelyeket a helyszínre szállításuk után csupán össze kell szerelni. A könnyűszerkezetes ház építés éppen ezért nem csak kiemelkedően gyors (mindössze 1-2 hónap), de költséghatékony is, így a technológia kiváló megoldást jelent mind nyaralók, irodák, garázsok építése esetén. Az építési módszer sajátosságaiból adódóan moduláris konténerházaink akár nagyobb alapterületű változatokban is elérhetők, így céltól függően, több modul összeillesztésével akár több száz négyzetméter hasznos alapterület kialakítható. Legyen szó modern vagy klasszikus megjelenésű ingatlanokról, a moduláris felépítés csupán a szerkezetre vonatkozik, így az épület külső megjelenése több változatban is elérhető.

  Könnyűszerkezetes mobilházak

  A mobilházak a könnyűszerkezetes házak speciális fajtái, amelyek kis méretüknek köszönhetően közutakon is könnyen szállíthatók. Mobilházaink mérete ennek megfelelően maximum 3,5x10m lehet, ám mindez nem befolyásolj az ingatlan felszereltségét. A szállítható kialakítású könnyűszerkezetes házak víz- és elektromos hálózattal is rendelkeznek, valamint kiváló hőszigeteléssel vannak ellátva a maximális komfortérzet érdekében. Konténerházaink belső elrendezése mindemellett a lehető legnagyobb mértékben személyre szabható, így típusterveink részleteit minden esetben megrendelőink elképzelései szerint dolgozzuk ki. Legyen szó kerekeken szállítható megoldásokról vagy éppen daruval a helyükre emelhető könnyűszerkezetes konténerház építésről, szakértői munkánkra és precíz hozzáállásunkra minden esetben számíthat.

  Könnyűszerkezetes konténerház építése igény szerint

  A mobil vagy moduláris épületek esetében olyan speciális építési technológiáról beszélünk, amely a hagyományos építkezéseknél gyorsabb és költséghatékonyabb munkamenetet tesz lehetővé. A mobil- és moduláris konténerházak számára nincs szükség beton- vagy sávalap készítésére, és mivel a falak PUR hab töltésű, megfelelő szigeteléssel ellátott szendvicspanelekből készülnek, a hosszú élettartam és a kényelmes lakhatóság minden esetben garantált. Ügyfeleink külön kérésére ugyanakkor képesek vagyunk hideg acéllemezű hajókonténerből készült konténerház építésre is. Az ilyen, átalakított konténerek egyaránt alkalmasak irodák vagy tárolók kialakítására, azonban amennyiben megfelelő szigeteléssel látjuk el őket, lakóingatlanok moduljaiként is alkalmazhatók.

  Miért éri meg a konténerház építése?

  Fontos számunkra, hogy minden általunk épített könnyűszerkezetes típusház modern, élhető és esztétikus legyen, ezért mi csak a legkorszerűbb technológiákat használjuk. A könnyűszerkezetes építkezés segíti a hatékony és gyors munkafolyamatot, ugyanakkor az általunk használt minőségi alapanyagok garanciát jelentenek épületeink kiemelkedően hosszú élettartamára. Mobil- és moduláris házainkba korszerű, 3 rétegű, 8 légkamrás, argon gázzal töltött üvegezésű műanyag nyílászárókat építünk, illetve minden épületükben 15 év garanciával ellátott infra padlófűtést alakítunk ki. Számunkra minden esetben elsődleges szempont a környezettudatosság és a gazdaságosság, ezért az elektromos fűtésrendszer, illetve az igény szerint választható légkondicionálás energiaigénye akár napelemek segítségével is biztosítható.

  Felkeltettük az érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

  Azonos alapterületű házból sem építettünk két egyformát, ezeket mindig megrendelőink igényei alapján készítjük el.

  social