Magyar Mobilház

  Az adatkezelési tájékoztatást elolvastam, az abban foglaltakat tudomásul vettem.

  a mobilházak és modulházak belső kialakítása

  Házaink műszaki tartalma

   

   

  A mobil- és modulházak belső kialakítását, a helyiségek méretét mindig a megrendelővel közösen tervezzük meg.

  Mobilházaink acél alváza kiváló minőségű korróziógátló alvázvédővel, több rétegben kezelt, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a biztonságos mobilizálhatóságot.

  A padozat több rétegű, 15 cm vastag, 2 féle szigeteléssel és hőtükrös fólia behelyezésével készül.

  A keresztrácsos szerkezet biztosítja az erős, recsegésmentes padlót, ezáltal kizárva az öreg faház és lakókocsi érzést.

  A padlót elsősorban melegburkolattal burkoljuk, de természetesen fürdőszobába, konyhába, mellékhelyiségbe rakható hidegburkolat is.

  Alaptól a tetőszerkezetig csak a legjobb anyagokkal dolgozunk

  Mobil és modulházaink minden Magyar és Európai hatályos előírásnak megfelelnek, így építési engedéllyel is építhetők, telepíthetők.

  A mobil és modulházak alapozásához nincs szükség beton-, illetve sávalapra, cölöpalapra vagy talajcsavarokra is helyezhetők.

  A tető és a falak I. osztályú, PIR hab töltésű szendvicspanelból készülnek, de lehetőség van fa illetve acél vázszerkezetű mobilházak megrendelésére is. A panelek vastagsága általában 100 mm, de ez igény szerint növelhető. A szendvicspanelek fegyverzete és kötőelemei korrózió védett anyagokból készülnek, így biztosított a hosszú élettartam.

  A panelek acél héja hét rétegben, speciális UV álló festékkel felületkezeltek. Ezek moshatók és vegyszeresen is tisztíthatóak. Kérhetőek színezett változatban, kültéri festékkel utólag is színezhetőek, de igény esetén – akár egy autónál – matricázhatóak is, ami lehetővé teszi egyedi minták, ábrák, reklámok, képek kivitelezését. Színezésükre bármilyen szín alkalmazható, ami a színskálán előfordul.

  A négy évszakos házak teljes héjszerkezetének U érteke 0.22W/m2K

  A tető héjazata trapézlemez, ami a tetőpanelra a gyártás során kerül rögzítésre. A tető a formája szerint lehet lapostető, féltető, és nyeregtető.

  Házaink belső magassága 2,5 és 2,9 m között változhat, de ez is, mint minden más paraméter, egyedi igény alapján változtatható, és akár belső galéria is kialakítható.

  Profi megoldások a legapróbb részletekig

  Nyílászárók, fűtés, szerelvények

  A mobilházakba beépítésre kerülő nyílászárók első osztályú, 8 légkamrás, 3 rétegű, argon gázzal töltött üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárók, német gyártmányú acél szerkezettel. Színük általában fehér, de egyéb színekben is kérhetőek. Darabszámuk, méretük, szabadon változtatható.

  Fűtési megoldásként eredeti Dél-Koreai infra padlófűtés kerül beépítésre, amely 15 év garanciával biztosítja a hosszútávú gazdaságos és hatékony fűtést a házban. A korszerű infra technológiának köszönhetően nincs felszálló meleg, így nem okoz légúti problémákat, irritációt illetve allergiás tüneteket.

  A fűtés kiegészítéseként igény szerint tehető be konnektorba dugható elektromos fűtőpanel, fa tüzelésű kályha, légkondícionáló berendezés, emellett kiépíthető napelemes, és/vagy napkollektoros rendszer is.

  A szerelvényezés kiváló ár/érték arányt képviselő Kludi, Mofém, vagy velük azonos minőségű, és árkategóriájú szerelvényekkel történik.

  Teljes körű kényelem

  Vízvezeték- és villamos hálózat

  Az általunk gyártott mobilházak fürdőszobáiba alapárban zuhanykabin kerül beépítésre, de természetesen igény esetén káddal is rendelhető a kialakítás.

  A házban a vízvezeték rendszer teljes egészében kiépítésre kerül. A víz- és csatornarendszer rákötése a ház alján történik, mely pontos helyét (előzetes egyeztetés után) a megrendelőnek a ház telepítése előtt, a kívánt telepítési helyre szükséges kiépítenie.

  Az épületek 230 V-os hálózattal rendelkeznek, igény szerint kérhetőek konnektorok, kapcsolók, elektromos dobozok, elosztók, csillárok, fali lámpák, dísz/rejtett világítás, led szalagok, külső reflektorok, terasz illetve kültéri világítás…
  Minden általunk gyártott ház megfelel a hatályos magyar elektromos előírásoknak.

  A házakhoz érintésvédelmi bizonylatot adunk.

  A ház elektromos csatlakoztatása a ház alján ipari elektromos csatlakozóval történik, mely tetszés szerint széthúzható, így a ház teljes egészében áramtalanítható.

  A házak kérhetőek igény szerinti burkolattal, szerelvényekkel, egyedi konyhával, fürdőszobával, káddal, fa tüzelésű kályhával, vagy más fűtési rendszerrel, egyedi világítással, légkondicionáló berendezéssel, napelemes technológiával….

  Az idő számunkra is fontos

  Kialakítás, bővítés

  Elkészítési idő telepítéssel együtt 6 – 16 hét.

  A mobilházak, modulházak kérhetőek több szintes változatban is, ha a telek beépíthetősége, mérete, vagy a megálmodott stílus úgy kívánja.

  A tető felületén egyedi igény szerint akár terasz is kialakítható.

  A mobilházak a későbbiekben elvihetők, más helyszínre telepíthetők, mindennemű roncsolás és hulladékképződés nélkül!

  Terasz, előtető, egyedi igények alapján tervezhető és rendelhető, melyet telepítés után építünk hozzá.

  Ereszcsatorna rendszer kiépíthető, és a tetőről összegyűjtött esővíz hasznosítható.

  A mobil épületek kiválóan alkalmasak egyéb épület típusoknak, mint például garázs, porta épület, iroda, munkásszálló, műhely, raktár, szerszámtároló, kávézó, fagyizó, lángosozó, fodrászat, műkörmös vagy kozmetikus szalon, illetve bármely kereskedelmi, ipari, szolgáltató egység.

  Hívjon bátran és kérje ajánlatunkat MOST!

  Hívjon bátran és kérje ajánlatunkat MOST!

  MODERN KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

  01

  Mobilház

  A mobilház lényege, hogy szükség esetén bontás és állagsérelem nélkül szállítható, elköltöztethető máshová.

  02

  Modulház

  A modulház lehet egészen kicsi, vagy több modul összekapcsolásával akár óriási, sokhelyiséges kialakítású is. A gyártási idő 4-8 hét.

  03

  Tiny house

  A tiny house -, vagy magyarosabban esetleg apróház – a legújabb trend a mobilházak között. Készülhet akár teljesen önellátó kivitelben, vagy közmű hálózatra kötötten is.

  04

  Könnyűszerkezetes ház,
  és konténerház

  Gyors, stabil, praktikus – ezek talán az általunk kínált könnyűszerkezetes házak és konténerházak legfőbb előnyei, de akad még számos más érv is, hogy miért érdemes ezeket választani.

  Részletesen az együttműködés menete, megrendeléstől a beköltözésig:

  Kapcsolatfelvétel:

  Érdeklődőinkkel egy személyes egyeztetés alkalmával megismertetjük házválasztékunkat, valamint a műszaki tartalom lehetőségeit. Ezt követően közösen megtervezzük a házat, és ez alapján elkészítjük az ajánlatot.

  Szerződéskötés:

  A műszaki tartalom, felszereltség és alaprajz részletes leírása, rajzolása történik a szerződés pontjai alapján. A vételárat általában 3 részre osztjuk fel, az utolsó részletet átadáskor számlázzuk ki.

  Helyszíni szemle:

  A telken kijelöljük a ház helyét és a közműcsatlakozások kiépítési pontjait. Megtervezzük, hogy hogyan jut be a ház a végleges helyére.

  Gyártás:

  Megkezdődik a csarnokban a ház építése. A megrendelő ezt bármelyik fázisban megtekintheti

  Szállítás:

  A kész ház elindul teherautóval vagy kamionnal /mérettől függően/ a telepítés helyére.
  Daruzás az alapra, az odavezetett közművekre rákötünk es beüzemeljük a házat.

  Átadás-átvétel:

  Ekkor kerül sor a beköltözhető ház átadására, innen indul a garancia. A telepítés helyszínén semmilyen építési törmelék, szemét nem keletkezik.

  Tekintse meg galériánkat!

  Kérdés merült fel Önben?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot!

   Név

   E-mail cím

   Telefonszám

   Üzenet

   Az adatkezelési tájékoztatást elolvastam, az abban foglaltakat tudomásul vettem.

   Azonos alapterületű házból sem építettünk két egyformát, ezeket mindig megrendelőink igényei alapján készítjük el.

   social