Magyar Mobilház

  Az adatkezelési tájékoztatást elolvastam, az abban foglaltakat tudomásul vettem.

  Konténerházak igény szerint

  Hazánkban jelenleg nagy divatnak örvendő konténerház elnevezés alatt futó épületek sokfélesége miatt az összes mobilházat konténerháznak minősítik, pedig nagyon nagy különbség van egy konténerház és egy szendvicspanelből készült mobilház között.

  A konténerházakat mint nevük is utal rá, konténerből alakítják át. A konténerek adott méretben készülnek, és a nemzetközi szállítmányozás egyik legismertebb szállítóegysége. Ezekből a szállító egységekből leggyakrabban raktárak, irodák, öltözők, porta épületek, vagy büfék készülnek, de a megfelelő technológiai kialakítás révén gyártható belőle akár 4 évszakos, lakhatásra alkalmas épület is. Adott méretei figyelembe vételével lehet csak ez után egymás mellé, vagy akár egymás tetejére is tenni az egyes blokkokat, ezzel egyedi megjelenésű épületeket kialakítva.

  32nm-es konténerház

  Hívjon bátran és kérje ajánlatunkat MOST!

  Hívjon bátran és kérje ajánlatunkat MOST!

  konténerház iroda belső

  Könnyen szállítható és gyorsan telepíthető konténerházak

  Amennyiben érdeklődik a mobil – és konténerházak iránt, bővebb tájékoztatásért fáradjon be csarnokunkba, ahol személyesen nézheti meg szendvicspanelből készült lakhatásra alkalmas 4 évszakos házainkat, illetve tájékoztatást nyújtunk építési technológiánkról.

  Felkeltettük az érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

  Azonos alapterületű házból sem építettünk két egyformát, ezeket mindig megrendelőink igényei alapján készítjük el.

  social