Magyar Mobilház

Mobilház

Azt nevezzük mobilháznak, ami állagsérelem okozása, és bontási hulladék nélkül bármikor tovább szállítható.

A mobilház egy fém alvázra épített, könnyűszerkezetes falakkal és tetővel rendelkező, lakhatásra alkalmas mobil műszaki alkotás.

Az alapterület nagyságát a szállíthatóság maximalizálja, ezért a legnagyobb – közúton is szállítható – mobilház alapterülete 3,5 méter x 10 méter lehet. Természetesen ennél kisebb alapterületű mobilház is készíthető, a megrendelő igényeinek megfelelően, így a 35 m2-nél kisebb mobilházak szállítása is minden gond nélkül megoldható.

A mobilitást esetenként a kerekei biztosítják, de leggyakrabban kerék nélküli változatban készítjük, melyet teherautóval való szállítás után, daruval emelünk helyére. Betonalapra, sávalapra nincs szükség a telepítéshez, cölöpalapra vagy talajcsavarra helyezhető, mely a ház későbbi esetleges elszállítása esetén kitekerhető és újra használható.

Hívjon bátran és kérje ajánlatunkat MOST!

Az általunk gyártott mobilházakban a belső kialakítás, a válaszfalak elhelyezkedése, a konyha, a fürdőszoba, és a szobák mérete szabadon variálható a megrendelői igények szerint.
A tetőszerkezet lehet lapostetős, féltetős, vagy nyeregtetős. Készülhet 3, és 4 évszakos kivitelben is.

Mobilházaink rendelkeznek elektromos hálózattal, víz- és szennyvíz rendszerrel.
A négy évszakos kivitel kiváló hőszigetelő értékkel rendelkezik, és a legkorszerűbb és leghatékonyabb elektromos fűtéssel látjuk el.

Az általunk gyártott mobilházak megfelelnek minden hatályos magyar előírásnak, ezáltal építési engedéllyel is építhetőek.

Készülhet lakóháznak, garázsnak, irodának, portaépületnek, munkásszállónak, műhelynek, raktárnak, fagyizónak, lángosozónak, illetve bármilyen más ipari vagy kereskedelmi egységnek, amit csak el lehet képzelni.

Azonos alapterületű házból sem építettünk két egyformát, ezeket mindig megrendelőink igényei alapján készítjük el.

social