Magyar Mobilház

  Az adatkezelési tájékoztatást elolvastam, az abban foglaltakat tudomásul vettem.
  Previous
  Next

  Üdvözöljük honlapunkon.

  ...ha olcsó házat szeretne silány anyagokból, akkor nem mi vagyunk a megfelelő partner a háza megépítésében,
  …ha kiváló minőségű házat szeretne, kiváló anyagokból és nem vastag tollal írt árakkal, akkor szívesen állunk rendelkezésére.

  Mobil és modulházak gyártásával foglalkozunk 19 éve. Magyarországon elsőként kezdtük el a mobilházak építését. A piaci igények alapján fejlesztettük ki a modulházakat, hogy nagyobb alapterületű épületeket tudjunk készíteni. (9-től akar 300m2-ig. ) Többszáz ház megépítését mondhatjuk magunkénak. Nagyon sok fejlesztést, innovációt hajtottunk végre az évek során. Az új anyagok és lehetőségek felhasználásával folyamatosan tudjuk biztosítani házaink műszaki és esztétikai fejlődését. Mobil és modulházaink minden Magyar és Európai hatályos előírásnak megfelelnek, így építési engedéllyel is építhetők, telepíthetők.

  A négyévszakos házaink hőszigetelése kiváló, /a teljes héjszerkezet "U" értéke 0.16- 0.22 W/m2K/. Szinte bármi beépíthető és kialakítható benne ami a hagyományos építési módoknál megszokott. A nyílászárók 7 légkamrás, 3 rétegű üvegezéssel készülnek. Energiatakarékos elektromos fűtést építünk be házainkba. Belmagasságuk 2.5- 2.9m.

  A mobil és modulházak

  belső kialakítását, helyiségek méretét mindig a megrendelővel közösen tervezzük meg. Nyílászárók mérete és mennyisége is szabadon választható. A tetőszerkezet lehet lapostetős, féltetős és nyeregtetős. Falszerkezetük lehet szendvicspanel, fa vagy fémvázas könnyűszerkezetes. Külső borítása vakolatfestés, faburkolat vagy kőburkolat. Igyekszünk házainkat környezetbarát és újrahasznosítható anyagokból készíteni. Az épületeinkben kiépített villany, víz és szennyvíz rendszer van. A közművek rákötésükre a ház alján van lehetőség. Szállítás után az elkészített fogadóhelyre telepítés pár óra, és a házat beköltözhető állapotban adjuk át.

  Termékek

  Mobilház

  Azt nevezzük mobilháznak ami bármikor állagsérelem okozása nélkül tovább szállítható.

  Modulház

  A technológiának köszönhetően 4-8 hét a gyártási idő, megrendeléstől a beköltözésig.

  Miniház

  A miniház, apróház (tiny haus) egy új trend a mobilházak világában. Modern energetikai felszereltséggel rendelkezik.

  Romantik szekér

  Kialakítható benne szállás, üzlet, kereskedelmi egység, kézműves műhely és még sok más.

  Műszaki leírás

  A mobil és modulházak alapozása:
  Nem kell teljes felületű betonalap, sávalapokra, betoncölöpökre vagy talajcsavarokra is helyezhetők.
  Garanciák:
  Minden termékünkre 10 év teljeskörű szavatosságot vállalunk, a beépített műszaki termékekre a gyártói garanciák vonatkoznak.

  Az együttműködés menete,

  megrendeléstől a beköltözésig:

  A ház minőségét és a minőségi összeszerelést garantáljuk a 19 év tapasztalatával és kiváló, hozzáértő szakembereink tudásával. Az Ön otthonának megépítését a tervezéstől a beköltözésig vállalja cégünk. Ezzel levesszük válláról az építkezéssel járó gondokat, idegeskedést és a hivatali ügyintézést.

  Magyar mobilház

  Referencia munkái

  Körülnéztünk a magyar mobilház gyártók között és mellettetek döntöttünk amit a mai napig nem bántunk meg. A házunk olyan lett amilyet megálmodtunk és nagyon szeretjük. Köszönet érte!
  user_magyarmobil
  B.Barnabás
  köszönjük szépen a korrekt munkátokat és hozzáállásotokat a lakhatási problémánk megoldásában és a szűkös határidő betartását. Tiszta szívvel tudjuk ajánlani a cégeteket, elégedettek vagyunk az elvégzett munkátokkal.
  user_magyarmobil
  M.Judit és családja
  Imádtam, hogy én tervezhettem meg a ház külső formáját és belső elrendezését és nektek volt türelmetek hozzám.:) Ti megépítettétek ilyennek és most örömmel lakom benne.
  user_magyarmobil
  Sz. Kinga
  Zoltán és csapata építette meg a hobbimhoz szükséges műhelyemet. Nagyon jó lett és köszönöm a sok jó ötletet is. Köszönöm még egyszer!
  user_magyarmobil
  F.Csaba

  Kérés merült fel Önben?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot!

   Név
   E-mail cím
   Üzenet
   Az adatkezelési tájékoztatást elolvastam, az abban foglaltakat tudomásul vettem.

   Azonos alapterületű házból sem építettünk két egyformát, ezeket mindig megrendelőink igényei alapján készítjük el.

   social